Reklamation

​​Båd & Motor A/S yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Båd & Motor A/S i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Båd & Motor A/S inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. NB. Varen skal sendes retur i original emballage. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

 Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@baad-motor.dk. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Returforsendelsen skal du selv betale.

Benyttes fortrydelsesretten, skal varen sendes tilbage til Båd & Motor A/S.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Alle varer sendes retur til:

Båd & Motor A/S

Lillestrand 3

5600 Fåborg

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Forbehold for ændringer:

Båd & Motor A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.