​​Virksomhedens juridiske navn

Båd & Motor A/S

CVR-nr. 32341616

 

Adresse administration:

Lillestrand 3

DK-5600 Faaborg

 

Mailadresse: 

kundeservice@baad-motor.dk

 

Telefonnummer: 

+45 62610820

Definitioner

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Båd & Motor A/S afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Båd&Motor A/S anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og som den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På Båd & Motor A/S oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Båd & Motor A/S via: kundeservice@baad-motor.dk.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Alle angivne priserer i DKK inklusive 25% moms. Der tages til hver tid forbehold for prisfejl/trykfejl, hvorved Båd & Motor A/S derfor kan annullere en ordre uden varsel.

Tilbud, ordre & accept

Ethvert tilbud afgives med forbehold for mellemsalg. Aftaler om ændringer i eller tillæg til den oprindelige aftale er ikke bindende for Båd&Motor A/S, uden skriftlig bekræftelse fra Båd&Motor A/S. Endelig aftale om levering foreligger først, når kunden har modtaget en Båd & Motor A/S skriftlig ordrebekræftelse, og kun denne er bindende.

Båd&Motor A/S er løbende berettiget til, uden varsel at foretage prisændringer i prislister og tilbud, såfremt intet andet skriftligt er aftalt.

Levering

Båd & Motor A/S leverer til hele verden og bestræber sig på at levere ordren hurtigst muligt. Der kan dog forekomme afvigelser og forsinkelser på hele eller dele af ordren.

Ordrer bestilt mandag-torsdag inden kl. 12.00 og fredag inden 11:00 afsendes samme dag. Ordrer modtaget derefter afsendes næste hverdag. Ordrer modtaget i weekenden samt helligdage afsendes ved førstkommende hverdag.

Forsendelse i Danmark sker med GLS eller Post Nord og leveringstiden er 1 - 6 hverdage afhængig af transportøren. Vareforsendelser uden for Danmark afhænger af fragtselskabets leveringstid.

Det i ordrebekræftelsen anførte leveringstidspunkt er alene vejledende for Båd & Motor A/S, med mindre andet skriftligt er aftalt.

For levering til Færøerne skal der påregnes en transittid på 3-8 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

For levering til Grønland skal der påregnes en transittid på 13-18 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

Hvis det ønskes kan levering til Færøerne og Grønland foretages med expreslevering, pris for dette laves individuelt pr. ordre og kan kun lade sig gøre ved forudgående kontakt til Båd&Motor A/S kundeservice på: kundeservice@baad-motor.dk

Levering af varen og dermed risikoens overgang anses for udført for Båd & Motor A/S, når kunden har fået varen udleveret og varen dermed er i kundens besiddelse.

Betaling

Båd&Motor A/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Båd&Motor A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Reklamation

Båd&Motor A/S yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til Båd & Motor A/S i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Båd&Motor A/S inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. NB. Varen skal sendes retur i original emballage. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@baad-motor.dk. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returforsendelsen skal du selv betale.

Benyttes fortrydelsesretten, skal varen sendes tilbage til Båd & Motor A/S.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Alle varer sendes retur til:

Båd & Motor A/S

Lillestrand 3

5600 Fåborg

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Forbehold for ændringer

Båd & Motor A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.