Fysisk butik - Webshop - Værksted

For mere end 50 år siden startede Båd & Motor som Faaborg Motorfabrik. Ejeren Chr. Dahl udviklede den lille benzin motor, Faaborg Motoren som blev fremstillet helt fra bunden. I årene der fulgte blev firmaet landets største LM forhandler, med egen apteringshal og motormonterings værksted.

Siden er bådudstyrsafdelingen blevet udvidet flere gange, og er i dag en af landets største. Foruden bådudstyrsafdelingen, fungerer motorværksted stadig med reparation og vedligehold af lystbåde, salg af motorer. I dag fremstår Båd & Motor som en forretning med både fysisk butik, som alle kender og bruger, en velfungerende webshop - kendt og værdsat for det høje serviceniveau - samt eget bådværksted.

I vores webshop kan du finde en lang række af de mest anerkendte mærkevarer. Ønsker du for eksempel noget af markedets bedste navigationsudstyr, påhængsmotorer eller måske redningsveste, er det helt sikkert i vores sortiment af maritimt udstyr – det er alt sammen kun et par klik og en nem bestillingsproces væk.

Teamet bag baad-motor.dk har i løbet af de seneste 50 år arbejdet med reparation og vedligeholdelse af lystbåde. Samtidig har vi over en periode specialiseret os i at levere udstyr til sejlere via vores webshop, så vi har samlet stor erfaring i at arbejde og handle med danske bådentusiaster.

 

Båd & Motor
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit produkt eller betaling af din ordre, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os hos Båd&Motor på tlf. +45 62 61 08 20 eller på mail kundeservice@baad-motor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
Kontakt informationer
Kontakt os
Katalog
Se vores katalog med masser af inspiration og godt udstyr til dig og din båd. Vi udvælger kun produkter vi selv ville sætte i vores egne både. Det er din sikkerhed for god kvalitet til gode priser.
Se katalog her
Katalog Katalog
En del af Nautisk Udstyr
8 butikker i hele landet sørger for den personlige service og gode råd til dig. Find din nærmeste butik og bestil med click'n'collect.
Find din butik
En del af Nautisk Udstyr En del af Nautisk Udstyr