Fragt og levering

Båd & Motor A/S leverer til hele verden og bestræber sig på at levere ordren hurtigst muligt. Der kan dog forekomme afvigelser og forsinkelser på hele eller dele af ordren.

Ordrer bestilt mandag-torsdag inden kl. 12.00 og fredag inden 11:00 afsendes samme dag. Ordrer modtaget derefter afsendes næste hverdag. Ordrer modtaget i weekenden samt helligdage afsendes ved førstkommende hverdag.

Forsendelse i Danmark sker med GLS eller Post Nord og leveringstiden er 1 - 6 hverdage afhængig af transportøren. Vareforsendelser uden for Danmark afhænger af fragtselskabets leveringstid.

Det i ordrebekræftelsen anførte leveringstidspunkt er alene vejledende for Båd & Motor A/S, med mindre andet skriftligt er aftalt.

Levering til Færøerne el. Grønland

For levering til Færøerne skal der påregnes en transittid på 3-8 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

For levering til Grønland skal der påregnes en transittid på 13-18 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

Hvis det ønskes kan levering til Færøerne og Grønland foretages med expreslevering, pris for dette laves individuelt pr. ordre og kan kun lade sig gøre ved forudgående kontakt til Båd&Motor A/S kundeservice på: kundeservice@baad-motor.dk

 

Levering af varen og dermed risikoens overgang anses for udført for Båd & Motor A/S, når kunden har fået varen udleveret og varen dermed er i kundens besiddelse.